11 Αυγούστου 2008

Πιπεριές Φλωρίνης με φέτα

Προχτές έφταξα στα γρήγορα ένα απλό, εύγευστο και ομορφοθώρητο πιάτο. Χρησιμοποίησα μερικές πιπεριές Φλωρίνης, λίγη φέτα, λίγο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανι και λίγο λάδι.

Αφού αφαίρεσα τα κοτσάνια από τις πιπεριές, τις ανοιξα κατά μήκος, καθάρισα τα σπόρια, τις αλάτισα και τις έβαλα σε ένα ταψί. Στη συνέχεια τις γεμισα με τη φέτα (αν η φέτα είναι αλμυρή ίσως να μην χρειαστεί να τις αλατίσετε), έβαλα τη ρίγανη και το μαϊντανό και τους έριξα από πάνω το λαδάκι. Τις έψησα γύρω στη μιά ώρα στο φούρνο στους 150 °C, και μου φάνηκαν υπέροχες - ίσως να πεινούσα και λιγάκι ...

1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Εγώ αντιθέτως προσπάθησα να μαγειρέψω σήμερα τορτελίνια και δεν τα έβρασα αρκετά...